- Ayarlar’ı aç.
- Hesap’ı aç.
- Hesabımı sil’i seç ve onayla.
Hesabın ve bulutta saklanan her şey hemen silinir; bu işlem geri alınamaz. Önce bir kopya istiyorsan verini indir.
Uygulamaya giremiyorsan hesap silme sayfası bunu e-postayla bizden nasıl isteyeceğini ve tam olarak nelerin kaldırıldığını anlatır.
Güncelleme: 5 Ekim 2026